Yolcu otobüsünde taciz

Edirne’nin Keşan İlçesi’ne gitmek için İstanbul’dan yolcu otobüsüne binen 19 yaşındaki Y.Ö., arka koltukta oturan 60 yaşındaki M.H.’nin kendisini elle taciz ettiğini öne sürerek savcılığa şikayette bulundu.

İSTANBUL'da oturan Y.Ö., Edirne'nin Keşan İlçesi'ndeki Yayla Köyü sahiline gitmek için dün saat 07.00 sıralarında Esenler Otogarı'ndan otobüse bindi. Yolcu otobüsüTekirdağ'ın Malkara İlçesi'ne yakınlarına geldiğinde, genç kızın arkasında oturan M.H., iddiaya göre Y.Ö.'ye elle tacizde bulundu. Genç kızın tepkisi üzerine bir süre sonra M.H. otobüsten inerken, Y.Ö. ise Keşan'da indikten sonra Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu.
GENÇ KIZ SAVCILIĞA BAŞVURDU
Yolcu otobüsü Malkara yakınlarına geldiğinde arkasında oturan M.H.'nin koltuğunu tuttuğunu ve kendisini ellemeye çalıştığını öne süren Y.Ö. "Bende 'ne yapıyorsunuz' diyerek tepki gösterdim. Bağırmaya başlayınca muavin yanımıza geldi. Durumu anlattıktan bir süre sonra sarkıntılık yapan kişi otobüsten indi. Bana cinsel tacizde bulunan kişiden şikayetçiyim" dedi. Savcılık, genç kızın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.

16 Ağu 2016 - 12:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber