Yasak aşkı itiraf ettiler

İzmir’de kendisini aldatan kocasına açtığı boşanma ve tazminat davasını kazanan Deniz S., şimdi de eski kocasından düğünde kendisine takılan altınları istedi. Takılar için dava açan Deniz S., düğünde altınlarla çekilen bir fotoğrafı da mahkemeye delil olarak sundu

İZMİR'DE kocasının sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafları mahkemeye delil olarak sunup 35 bin lira tazminat kazanarak boşanan Deniz S., yeni bir dava daha açtı. Deniz S., şimdi açtığı davada da, eski kocasının düğünlerinde takılan altınların bedelini kendisine ödemesini istedi.
İzmir'de bir okulda tarih öğretmenliği yapan Deniz S., geçtiğimiz yıl avukatı Ayşe Esra Ünlü Polat aracılığıyla İzmir Aile Mahkemesi'nde matematik öğretmeni eşi Osman S.'ye boşanma davası açtı. Dilekçesinde iki yıl önce evlendiklerini anlatan Deniz S., "Üniversiteden bir arkadaşımın kuzeni olan İdil D. de aynı okulda vekil öğretmen olarak görev yapıyordu. Aynı zamanda evli ve üniversite öğrencisi olan İdil D. eşimle bu sayede tanıştı.
Bir süre sonra aralarında ilişki olduğundan şüphelenmeye başladım. Eşimin cep telefonunda ve maillerinde, 'Kurban olurum sevgilim sana, kölen olurum, yoruldun mu balım sen' gibi mesajlar yakaladım. Ancak, ilişkiyi inkar etti. Evliliğimi kurtarmak için eşime şans tanıdım. Ancak, cep telefonunda ikisinin samimi fotoğraflarını ve whatsapp konuşmalarını tespit edince evi terk ettim. Daha sonra buluştuğum İdil D. ise, ilişkisini itiraf edip evimde nerede oturduklarından hangi çarşafı kullandıklarına kadar bir çok şeyi anlattı. Bunun üzerine eşim de yasak ilişkisini kabul etti. Eşim ayrıca benden yasak aşkı gibi giyinmemi istiyordu" dedi.
 
35 bin TL tazminat kazandı 
 İkilinin fotoğraflarını delil olarak mahkemeye sunan Deniz S., eşinden 250 bin TL tazminat ve nafaka, İdil D.'den de 20 bin TL tazminat istedi. Eşinin amacının kendisinden maddi menfaat sağlamak olduğunu öne süren Osman S. ise, boşanmayı kabul ederken, nafaka ve tazminat taleplerinin reddini istedi. Çifti boşayan hakim, Osman S.'yi yasak aşk yaşayarak aile birliğini bozduğu için 20 bin TL, yasak aşkıyla çektiği selfie ile mail ve whatsapp kayıtlarıyla eşinin kişilik haklarına saldırıda bulunduğu için de 15 bin TL olmak üzere toplam 35 bin TL tazminata mahkum etti.
 
Düğün fotoğrafını delil olarak sundu
Boşanma davasında tazminat kazanan Deniz S., düğünlerinde kendisine takılan altınların ayrıldığı eşi tarafından satıldığını ve parasının da kendisine verilmediğini belirterek, takılar için tazminat davası açtı. Deniz S., mahkemeye düğünde takı töreninden sonra çektirdikleri fotoğrafları delil olarak sundu, boynunda ve kolundaki bütün altınların eşi tarafından bozdurulduğunu söyledi. Deniz S.'nin avukatı Polat, düğünde kadına takılan takılanların kim tarafından takılırsa takılsın kadına ait olduğunu belirterek, delil fotoğraflarda görülen takıların iadesine, yada ederi kadar olan 15 bin TL tazminatın Deniz S.'ye ödenmesini istedi. (YENİ ASIR)

06 Haz 2016 - 10:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber