Yasağın 66. gününde böyle görüntülendi

Sokağa çıkma yasağının 66 gündür devam ettiği Cizre, İHA kameraları tarafından görüntülendi. İlçede, teröristlerin tuzakladığı patlayıcılar birer birer imha edilirken, güvenlik güçleri de ilçeden yavaş yavaş çekiliyor

CİZRE'DE

kazılan hendekler ve kurulan barikatlar nedeniyle 14 Aralık'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı 66 günden bu yana devam ediyor. İHA kameralarının sabah saatlerinde ilçenin son durumunu görüntülemek için girdiği Cizre'de şu saatlerde sessizlik hakim. Çatışmanın şiddeti çevredeki binalardaki yıkımlardan belli olurken, ilçeden göç de aralıklarla devam ediyor.

İlçede, teröristlerin tuzakladığı patlayıcılar birer birer imha edilirken, güvenlik güçleri de ilçeden yavaş yavaş çekiliyor.

17 Şub 2016 - 12:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber