Ünlü yönetmenin evine baskın

Tarkan başta olmak üzere pek çok ünlüye klip çeken yönetmen Murat Küçük’ün evindeki piton cinsi yılan, tarantula, bukalemun gibi hayvanlara el konuldu

BİR ihbarı değerlendiren İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ataşehir’de lüks bir sitede kalan Murat Küçük’ün evine baskın düzenledi. Murat Küçük’ün evinde yurda kaçak yollardan sokulan ve ticareti yasak olan onlarca tür hayvanın kafeslerde olduğu görüldü. Yapılan incelemede bir adet şahin cinsi kuş, bir adet atmaca cinsi kuş, bir adet Geko cinsi kertenkele, bir adet yılan, yedi adet tarantula cinsi örümcek, bir adet sakallı ejder olarak bilinen sürüngen, bir adet baykuş, bir adet gelincik, bir adet piton cinsi yılan, bir adet bukalemun ele geçirildi. Dairenin sahibi ünlü klip yönetmeni Murat Küçük’ün hayvanların ticaretini yapmadığı ancak belgesiz olarak koleksiyon ve beslemek amacıyla hayvanları evinde tuttuğunu belirledi. Murat Küçük, savcılık talimatı ile ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Murat Küçük hakkında kaçakçılık kanununa muhalefetten işlem yapıldı. Evde bulunan hayvanlar ,el konularak Orman Bakanlığı görevlilerinin refakatinde Darıca Hayvanat Bahçesine teslim edildi.

04 Tem 2016 - 08:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber