Trakya için sağanak uyarısı

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre, Tekirdağ ve Kırklareli'de Salı ve Çarşamba günü aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

METEOROLOJİGenel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, Kırklareli'de salı ve çarşamba günleri için beklenilen sağanak ve gök gürültülü sağanağın, özelikle şehrin doğusunda çok kuvvetli, il genelinde aralıklarla kuvvetli olacağı tahmin edildiği belirtildi. Sağanağın, aynı günlerde Tekirdağ'da da il genelinde aralıklarla kuvvetli olması, metrekareye 20-50 kilogram yağış düşmesi bekleniyor.

Vatandaşlar, su baskını, ani sel yıldırım düşmesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıldı.

25 Eyl 2017 - 18:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber