THY yolcuları 45 dakika uçakta bekledi

ABD'li bir kadın yolcu 400 Euro parasının kaybolduğunu ve çalınmış olabileceğini söyleyince, Atatürk Havalimanı'na inen yolcular polis işlemlerin tamamlanması için uçak içinde 45 dakika beklemek zorunda kaldı

Alınan bilgiye göre, THY'nin TK-34 sefer sayılı Houston-İstanbul uçağı Atatürk Havalimanı'na yaklaştığı sırada, Business Class'ta oturan yabancı uyruklu yaşlı bir kadın yolcu, kabin ekibini çağırarak 400 Euro'sunun kaybolduğunu söyledi. Yaşlı yolcu parasının çalınmış olabileceğini belirterek şikayetçi oldu. Yaşlı kadın, yolcular dışında kabin ekibini de suçlayınca, bu kez THY'nin uçaktaki ekibi de yolcudan şikayetçi oldu.

 

45 DAKİKA UÇAKTA BEKLEDİLER

 

Bunun üzerine, saat 16.09'da Atatürk Havalimanı'na inen ve açığa park eden uçağa polis çağrıldı. Uçağın ön bölümünde olan Business Class'a gelen polis, yolcunun ve kabin ekibinin şikayeti üzerine zabıt tuttu. Bu işlem yaklaşık 45 dakika sürdü. Bu süre içinde tüm yolcular açıkta bekleyen uçakta bekledi.

 

İşlemler tamamlandıktan sonra yolcular otobüslerle terminale alındı. Adının açıklanmasını istemeyen bir yolcu, olayla ilgili olarak, “İstanbul'a yaklaşmıştık. Ben de Business Class'ta oturuyordum. Ön koltukta oturan yaşlı ve yabancı olan bir kadın, hostesi çağırarak 400 Euro'sunun kaybolduğunu söyledi. Kadın herkesle birlikte sanırım hostesleri de suçlamış. Bunun üzerine hostesler de kendisinden şikayetçi oldu. Uçağa giren polis kimsenin üstünü aramadı. Zabıt tutulduktan sonra serbest kaldık diye konuştu.

 

Parasının kaybolduğunu söyleyen yaşlı kadın ve uçuş ekibi birbirlerinden şikayetçi oldukları için polis merkezine gittiler.

21 Eyl 2015 - 22:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber