Tatbikat devam ediyor

Şırnak'ın Silopi İlçesi yakınlarında zırhlı birliklerin katıldığı tatbikat, 5'inci gününde de sürüyor. Tanklar manevra yaparken, tatbikat alanı çevresinde ise askeri hareketlilik de artarak devam ediyor

SİLOPİ'YE 15 kilometre mesafedeki Habur Sınır Kapısı civarında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan tatbikat bugün de devam etti. Tatbikat alanında iş makineleri kazı işlemlerini sürdürdüğü görülürken, tanklar da manevra hareketi yaptı. Tatbikat alanının çevresinde ise sıkı güvenlik önlemi alan özel eğitimli askerler sık sık devriye geziyor.

TATBİKAT ALANINDA TANK MANEVRASI

Silopi'ye 15 kilometre uzaklıktaki Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki tatbikat alanında bulunan tanklar akşam saatlerinde hareketlendi. Mevzilerde bulunan tanklar, gelen talimatla yeniden manevra yapmaya başladı. Manevra nedeniyle tankların bulunduğu alan, bir anda toz içerisinde kaldı. Tatbikata zaman zaman yeni tank ve bazı askeri araçlar da dahil olduğu görüldü. Tankların manevrası devam ederken, Habur Gümrük Kapısı'na doğru trafik akışı ise normal olarak devam etti.

22 Eyl 2017 - 18:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber