Silahlı 6 PKK’lı yakalandı

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde sürdürülen ortak özel birlik operasyonunda, güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında yaşanan sıcak temas esnasında araziye sıkıştırılan 6 PKK’lı, silah ve teçhizatlarıyla yakalandı

23 Haziran günü, Lice İlçesi’nin kuzey ve güney dağlık bölgesinde yerleşen PKK’lıların etkisiz hale getirilmeleri için başlatılan Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu devam ediyor. Operasyonla ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Lice İlçesi’nin Seyrek Köyü kırsalında güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında sıcak temasın yaşandığı ve araziye sıkıştırılan 6 PKK’lının silahlarıyla birlikte yakalandığı bildirildi. Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Yakalanan bölücü terör örgütü mensupları ile birlikte 1 Biksi makineli tüfek, 5 Kalaşnikof piyade tüfeği, 7 el bombası, 10 Kalaşnikof şarjörü, 434 muhtelif fişek, 2 telsiz, çok sayıda örgütsel doküman, hava görüntülerini engellemek amacıyla kullanılan şemsiye, yaşam ve giyim malzemeleri ele geçirilmiştir."

29 Haz 2016 - 11:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber