Sendika binasına tabancayla saldırı

Türk Metal Sen Manisa 1 Nolu Şubesine kimliği belirsiz kişilerce havalı tabancayla 4 el ateş edildi

MANİSA'NIN Şehzadeler ilçesi Yarhasanlar Mahallesi'nde bulunan Türk Metal Sendikası Manisa Şubesine kimliği belirsiz kişilerce havalı tabanca ile 4 el ateş edildi. Sendika Başkanının odasının bulunduğu cama isabet eden saçmalar sendikanın sekreteri tarafından fark edildi. Sekreterin kendisini bilgilendirdiğini ancak olayı önemsemediği ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle polise durumu bu sabah bildirdiklerini anlatan Sendika Başkanı Ercan Dereli, kendilerine yönelik bir saldırı ihtimalini düşünmediğini dile getirdi.
Türk Metal Sen Manisa 1 Nolu Şube Başkanı ve Türk İş İl Temsilcisi Ercan Dereli, olayı dün burada çalışan personelin fark ettiğini belirterek
şöyle konuştu: "Dün işlerimizin yoğunluğundan dolayı fazla ilgilenemedim. Önemsiz gördüğüm bir olay. Bugün sabah camlardaki havalı tüfek izlerini görünce emniyete bilgi vermek istedim bununla ilgili. Emniyetin de en azından bir araştırma yapması için bilgi verdim. Emniyetteki arkadaşlarımız buraya gelerek bir inceleme yaptı. Camlardaki izlerin havalı tüfekten olduğunu söyledi. Bununla ilgili araştırmaları devam ediyor. Bize yönelik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Özellikle Türk Metal Sendikasına yönelik bir olay olduğunu düşünmüyorum. Zaman zaman burada bu tüfekleri kullanan çocuklar var veya bizim balkonumuza konan kuşlar var. Onlara ateş ettiklerini düşünüyorum. Süreci emniyete havale ettik. Emniyet incelemelerini yapmakta.”
Olay yerine gelen ekipler camlara isabet ederek başkanın odasına giren saçmaları incelemeye aldı. Olayın 2-3 gün önce gerçekleşmiş olabileceği öğrenilirken, ekipler geniş çaplı soruşturma başlattı.

22 Mar 2016 - 16:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber