Şehit polislerin evine ateş düştü

Şırnak'ta polis noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan polis Şahin Altmış ve Soner Yıldırım'ın acı haberi ailelerine ulaştı

Şırnak'ta polis noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Şahin Altmış'ın Adana'da yaşayan eşi ve 3 çocuğu, şehidin cenazesinin toprağa verileceği memleketi Malatya'ya gitti.

Şırnak'ta polis noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda nöbetçi 2 polis memuru şehit olurken, 5 polis de yaralanmıştı. Şehit polislerden Şahin Altmış’ın daha önce görev yaptığı Adana’daki evine ateş düştü. İkinci şark görevini yapmak için 1 yıl önce Şırnak’a gittiği belirtilen şehit polisin Adana’daki evini de henüz yeni satın aldığı öğrenildi.

Şehit polisin eşi Özlem Altmış, üniversiteye hazırlanan oğlu Furkan, TEOG’a hazırlanan kızı Zeynep ve henüz ilkokuldaki küçük oğlu Enes Altmış, acı haberi duyar duymaz şehidin cenazesinin toprağa verileceği Malatya'ya gitmek üzere hazırlandı. Gözyaşları içerisinde evden çıkan aile, komşularının telkinleriyle güçlükle ayakta durdu. Anne ve evlatları birbirlerine sarılarak uzun süre ağladı. Şehit polisin küçük kızı Zeynep, “Babam gitti, bir daha gelmeyecek” diyerek feryat etti. Polisin eşi ise, "Bir yanım gitti" diye ağlayarak acısını dile getirdi. Polislerin güçlükle sakinleştirdiği aile, otomobille şehit polisin toprağa verileceği Malatya’ya götürüldü.

ŞEHİT POLİS SONER YILDIRIM'IN EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

 Şırnak’ta bu sabah polis noktasına bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Soner Yıldırım’ın acı haberi Trabzon'daki ailesine ulaştırıldı.

Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu’ndan 2011 yılında mezun olduktan sonra ilk görev yeri olan Zonguldak’ın ardından geçtiğimiz Mayıs ayında Şırnak Emniyet Müdürlüğü’ne tayini çıkan 24 yaşındaki Trabzonlu polis memuru Soner Yıldırım, bu sabah saat 05.45 sıralarında Şırnak Merkez Tümen çıkışında bulunan Polis Kontrol noktasına PKK’lılar tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit düştü. Yıldırım ile birlikte bu saldırıda bir polis memuru daha şehit düşerken, 5 polis memuru da yaralandı. Yıldırım’ın şehit haberi bugün sabah saatlerinde Trabzon Huzurevi’nde hemşire olarak görev yapan annesi Havva Yıldırım’a Emniyet Müdür Yardımcıları tarafından verilirken, acılı anne baygınlık geçirdi. İlk müdahalenin ardından anne Soğuksu mahallesindeki evine götürülürken, şehit babası Muhammet Yıldırım’ın da Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde memur olarak çalıştığı öğrenildi.

Bekar olan şehit polis memurunun 4 erkek kardeşin en büyüğü olduğu belirtilirken, Soğuksu mahallesindeki evlerine Türk bayrağı asıldı.

13 Eyl 2015 - 12:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber