Şehidin hayatından çok acı detay!

Şırnak’ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Bayram Özdere’nin ilk eşi ve iki çocuğunun vefat ettiği ortaya çıktı

ORDU Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken geçici görev için Şırnak’a giden ve teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Bayram Özdere’nin ilk eşi ve iki çocuğunun vefat ettiği öğrenildi. Alınan bilgi ve iddialara göre, ilk eşi Şerife Özdere ile iki çocuğu olan şehit Özdere’nin, iki çocuğu da kısa bir süre yaşadıktan sonra vefat etti. İki çocuğunu da kaybeden anne Şerife Özdere de akciğer kanserine yakalanarak bir yıl içerisinde vefat etti.

İki çocuğu ve eşini kaybeden Bayram Özdere, bir süre sonra Fazilet Özdere ile ikinci bir evlilik yaptı. Bu evliliğinden Canan adında 13 yaşında bir kız çocuğu olan Bayram Özdere, bugün Şırnak’ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit olmuştu.

23 Oca 2016 - 00:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber