Saldırıda yaralananların yakınlarına ücretsiz konaklama

Sağlık Bakanlığı, Ankara'daki terör saldırısı sonrası tedavi görenlerin yakınlarının en yakın otelde ücretsiz konaklayabileceğini açıkladı

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Ankara’da yaşanan menfur saldırı sonrasında yakınları hastanelerde tedavi gören hasta sahiplerinin daha iyi koşullarda konaklayabilmesi amacıyla Bakanlığımız ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından bir çalışma başlatılmıştır" denildi.

Hasta sahiplerinin, yakınlarının tedavi süreci tamamlanana kadar Ankara il sınırları içinde ilgili hastanelere en yakın otellerde ücretsiz olarak konaklama imkanı getirildiği belirtilerek, "Bu hizmetten yararlanmak isteyen hasta yakınlarının, hastalarının tedavi gördüğü hastanelerin Başhekimliklerine başvurmaları gerekmektedir" ifadesi kullanıldı.

13 Eki 2015 - 22:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber