Sahte müşteri temsilcileri yaşlı adamı dolandırdıA

Adana'da, telefonla aradıkları yaşlı adama kendilerini bir bankanın müşteri temsilcisi olarak tanıtıp hesap bilgilerini ele geçirerek dolandırdıkları iddia edilen biri kadın 2 kişi yakalandı

EDİNİLEN bilgiye göre, Artvin'in Hopa ilçesinde yaşayan Oktay Yüksel (66), polise başvurarak, telefonla arayan kişilerin kendilerini bir bankanın müşteri temsilcisi olarak tanıtıp kendisini dolandırdığını söyleyerek şikayette bulundu.  Yüksel, kendisini arayan şahısların kredi kartı hesabının bulunduğu bankanın müşteri temsilcisi olarak tanıttığını "kesilen kredi kartı aidatını hesabına yatıracaklarını" söyleyerek hesap bilgilerini elde ettiğini verilen hesap numarasına 3 bin 500 lira havale ettiğini söyledi.
Polis bunun üzerine hesap numarasını alıp inceleme başlattı. Yapılan incelemede hesabın Canan Ş.'ye (45) ait olduğu ve Adana'da yaşadığı belirlendi. Hopa polisi Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine olayla ilgili bilgi verdi. Adana polisi harekete geçerek hesap sahibini gözaltına aldı. Polis bir süre sonrada Canan Ş. ile dolandırıcılık olayına karıştığı ileri sürülen Tamer G.'yi (40) de gözaltına aldı. Sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

23 Haz 2016 - 11:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber