Rus sürücünün otomobili refüje girdi

İstanbul'da Rus sürücü Ahna Bacnjbebha’nın (31) kullandığı otomobil kontrolden çıkarak refüje ve beton bariyerlere çarptı. Kazada sürücü Bacnjbebha ile yanındaki arkadaşı Yalçın Çakar (38) ağır yaralandı. Çakar tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otomobilin bir başkasına ait olduğu belirlendi

EDİNİLEN bilgiye göre kaza, saat 06.30 sıralarında 10. Yıl Caddesi Topkapı mevkiinde meydana geldi. Bu sırada bölgede yağmur yağıyordu. Rus uyruklu sürücü Ahna Bacnjbebha, hızla viraja girdiği 34 YCS 01 plakalı lüks otomobilin kontrolünü kaybetti. Önce orta refüje çarparak savrulan otomobil yol kenarındaki beton bariyerlere çarptıktan sonra durdu. 
ÜŞÜMEMESİ İÇİN CESET TORBASI ÖRTÜLDÜ 
Kazayı görenler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri yaralı sürücüyü ve yolcuyu sıkıştığı aracın içinden çıkararak yol kenarına yatırdı. Sağlık ekipleri gelene kadar yerde yatan Bacnjbebha ile arkadaşının üzerine, üşümemeleri için ceset torbaları örtüldü.
KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ 
Yaralılara ilk müdahale olay yerinden yapıldı. Sürücü Ahna Bacnjbebha ile araç içinde sıkışan Yalçın Çakar buradan çıkarıldı ve ambulansla hastaneye götürüldü. Yalçın Çakar tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralı Bacnjbebha ise tedavi altında alındı.

04 Ağu 2016 - 15:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber