PTT binasında bomba alarmı

Şırnak’ın İdil ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından PTT binasına el yapımı bomba yerleştirildi. Bomba, güvenlik güçlerinin yaklaşık 3 saatlik çalışması sonucu etkisiz hale getirildi

EDİNİLEN bilgilere göre olay, saat 15.30 sıralarında ilçe merkezinde meydana geldi. Kalorifer yakmak için PTT binasına giren bir işçi, merdivenin altına yerleştirilmiş el yapımı bomba gördü. İşçinin durumu haber vermesi üzerine olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevreyi boşaltan ve olay yerinde güvenlik şeridi oluşturan polis, bölgeye bomba imha uzmanları çağırdı. Bir süre sonra olay erine gelen uzmanlar, bombayı inceledikten sonra etkisiz hale getirmek için çalışma başlattı. Bomba, yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından patlatılmadan etkisiz hale getirilirken, işçinin dikkati olası bir faciayı önledi.

13 Oca 2016 - 20:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber