Pompalı tüfekli PTT soygunu

Adana'da kar maskeli, pompalı tüfekli iki kişi PTT şubesinde görevliyi etkisiz hale getirerek 5 bin lirayı gasp edip kayıplara karıştı

EDİNİLEN

bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Küçükdikili'deki Çınarlı Mahallesi, Şehitler Caddesi'ndeki

PTT

Küçükdikili Şubesi'ne giren kar maskeli, pompalı tüfekli 2 kişi, müşterilerin içeride olduğu bir zamanda görevli Nurullah Şahin'den kasadaki paraları istedi. Bu sırada müşteriler hemen PTT şubesinden kaçarak çıktı.

Nurullah Şahin önce para vermek istemedi ancak şahıslardan biri içerde tavana ateş etti. Bunun üzerine korkan Şahin kasadaki 5 bin lirayı verdi. Gaspçılar, paraları aldıktan sonra ara sokağa girip yaya olarak kaçtı. Kaçarken de bir kadının bağırması üzerine havaya ikinci kez ateş eden şahıslar daha sonra kayıplara karıştı.

Olayın polise haber verilmesi üzerine kısa sürede PTT şubesine gelen polis, güvenlik kameraları görüntülerini inceleyip eşkal alarak şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Polisler Çınarlı Mahallesi'nde giriş çıkışları tutarak eşkaller doğrultusunda çalışma başlattı.

Bu arada mahalle bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri yaptığı bir yer olduğu için hemen PTT önüne zırhlı ve TOMA aracı da gelerek önlem aldı.

18 Ara 2015 - 16:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber