PKK'nın deposu bulundu

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi kırsalında, terör örgütü PKK'ya ait, patlayıcı ve patlayıcı yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir depo ortaya çıkarıldı.

GÜMÜŞHANEValiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bölgede sürdürdüğü operasyonlarda, PKK'lılarla daha önce de iki kez sıcak temas sağlanan Kürtün İlçesi kırsalında terör örgütüne ait bir depo bulundu.
BÖLGEDE 6 SIĞINAK İMHA EDİLDİ
Bugüne kadar bölgede yapılan arama tarama faaliyetleri sırasında bulunan 6 sığınağın imha edildiği ifade edilen yazılı açıklamada, bugün bulunan depoda 1 Bixi, 1 M16 tüfek, 19 el bombası, 2 düzeneği hazır el yapımı patlayıcı, 70 kilogram amonyum nitrat, 4 örgütsel doküman, 14 elektrikli fünye, 12 mekanik fünye, 1 regülatör, 13 Kalaşnikof şarjörü, 3 M 16 tüfek şarjörü ve muhtelif miktarda yaşam malzemesi ele geçirildiği belirtildi.

10 Ağu 2016 - 17:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber