Parkta çocuklara cinsel istismara 16 yıl hapis

Kayseri’de, parkta oynayan 11 yaşındaki 2 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan 61 yaşındaki Mehmet Akkaya, 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı

OLAY, geçen yıl Ekim ayında merkez Kocasinan İlçesi Erciyesevler Mahallesi’ndeki parkta meydana geldi. Parkta oyun oynayan ikisi de 11 yaşındaki C.E. ve S.K.’nın yanına gelen Mehmet Akkaya, iddiaya göre takla attırdığı, ağaca çıkarttığı küçük kızların vücutlarına dokundu. Çocuklar bir süre sonra bu durumdan rahatsız olunca gidip, ailelerine durumu bildirdi. Şikayet üzerine harekete geçen polis, işçi emeklisi Mehmet Akkaya’yı gözaltına aldı. Akkaya, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
 
Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde davanın bugünkü karar duruşmasında, tutuklu Mehmet Akkaya ve avukatı hazır bulundu. Suçlamaları kabul etmeyen Akkaya, "Cebinde şeker ve esans taşıyan biriyim. Parka oynayan çocuklara şeker veririm, ellerine esans sürerim. Böyle bir şey yapmam söz konusu değil" dedi.
 
Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonucu Mehmet Akkaya’yı çocukların her birine basit cinsel istismar suçundan 8’er yıldan olmak üzere toplam 16 yıl hapis cezasına çarptırdı.

23 May 2016 - 13:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber