Özel harekatçılara Trabzon'dan destek

Trabzon'da Uluslararası Nakliyat Firması olan Abdullah Özer, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Mardin'in Nusaybin ilçesindeki polis ve jandarma özel harekat timlerine destek verdi

NUSAYBİN'E yolculuğunu sosyal medya hesaplarından an be an videolar, fotoğraflar ve canlı yayınlarla paylaşan Özer'e her kesimden büyük bir destek geldi.
Geçtiğimiz günlerde Mardin ve Şırnak'a giderek güvenlik güçleriyle birlikte iftar açan Özer, iftarlarını açacak masa ve sandalyeleri olmayan terörle mücadeledeki kahramanları asker ve polislere Trabzon'daki hayırsever vatandaşlardan aldığı desteklerle masa ve sandalye tedarik etti. Özer, tedarik ettiği 300 kişilik masa ve sandalyeyi kendi firmasına ait TIR'la Mardin'in Nusaybin ilçesine getirdi. Nusaybin'e yolculuğunu sosyal medya hesaplarından an be an videolar, fotoğraflarla ve canlı yayınlarla paylaşan Özer'e her kesimden büyük bir destek geldi.
"FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK"
Nusaybin'de özel harekat timlerinin kaldığı ve şehitlerin isimlerinin verildiği otağlara masa ve sandalyeleri kuran Özer, "Öncelikle vatan topraklarımızın her bir karesi bizler için kıymetli ve vazgeçilmezdir. Terörle mücadelede büyük bir gayret içerisinde olan bu vatanın evlatları için yapmış olduğumuz yardım, farkındalık oluşturmak ve örnek olmaktır. Trabzon'dan kalkıp onlarla birlikte iftar açmak ve sahur yapmak bile vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve kardeşliğimiz adına tüm dünyaya bir mesajdır. Bunu kendi kendime demiyorum, sosyal medya aracılığıyla yüzlerce destek mesajı ve dua aldım. Bu onur da bu gurur da Trabzon'un ve bu vatan toprakları için kalpleri atanlarındır" dedi.
"DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER"
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen başta olmak üzere destek verenlere de tek tek teşekkür eden Özer, "Başta sayın Başkanımız Ercan Çimen'e, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'na iş adamları Hasan Dilekoğlu, Samet Sağıroğlu ve Azeri can kardeşimiz Emil Mehdiyev'e tüm özel harekatçılarımız adına teşekkür ediyorum. Ben bu işte aracıydım ve görevimi yerine getirdim. Elimden gelen her neyse ve Allah'ın bana verdiği imkanları bu topraklar için canlarını siper edenlerle paylaştım, paylaşmaya da devam edeceğim. Mübarek Ramazan ayının hürmetine ve rahmetine, ülkemizin ve milletimizin terör belasından kurtulmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
"RAMAZAN AYI BOYUNCA O TIR ORADA"
Duygu dolu anlar yaşadığını da özellikle belirten Özer, "Masa ve sandalyelerle birlikte gıdaları getirdiğimiz TIR'ı da Ramazan ayı boyunca orada bırakma kararı aldım. Çünkü vatan topraklarımız için can siperane mücadele eden arkadaşlarımıza ne yapsak azdır. O TIR ve o TIR'da yer alan araç gereçler de terörle mücadelede bir sembol olmuştur. 'Bize Her Yer Trabzon' yazılı atkıyla fotoğraflar çeken bu ülkenin dört bir yanında gelen özel harekatçılarımızla tüm vatandaşlarımıza ortak mesajımız 'Bize Her Yer Türkiye' olarak kayda düşülmüştür. Allah onların yar ve yardımcısı olsun, bizler elimizden geleni yapmaya nasip olduğu sürece devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

19 Haz 2016 - 19:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber