Onur Air Türk Havayolları Yeni Personel Alımı Gerçekleştirecek mi?

Onur Air Türk havayolları iş başvurusu ve personel alımı ilanları firmaların çok farklı alanlarına dönük olarak gerçekleştirilmektedir.


Onur Air Türk havayolları iş başvurusu ve personel alımı ilanları firmaların çok farklı alanlarına dönük olarak gerçekleştirilmektedir. Ülkemizin en eski ve köklü Havayolları firması konumunda bulunan Türk Havayolları 20 Mayıs 1933’de kurularak faaliyetlerine etkin olarak başlamıştır. Hava Yolları Devlet İşletmesi adında devlet desteği ile kurulan bu kurum zamanla birçok değişiklik geçirip gelişerek şimdiki halini aldı. Ülkemizin gurur kaynağı olan Türk Hava Yolları işletmesi günümüzde Türkiye’nin en kalabalık uçak filosuna sahip olan ve her geçen gün filosunu genişleterek hem ülke içerisinde hem de ülke dışında yeni noktalara uçuş yaparak hizmetlerini devam ettiren bir yapıya erişmiştir.

THY İş İlanları Tıkla

 

Onur Air İş İlanları Tıkla

Onur Air de THY’den sonra ülkemizde ikinci havayolu markası olarak faaliyetlerine başlamış ve kısa sürede büyüyerek önemli bir mesafe kat etmiştir. Sahip oldukları uçak filosu, kaliteli ekipman ve sağlam çalışan kadrosu ile ulusal basında ve dünya genelinde ülkemizi en doğru şekilde temsil eden Türk Hava Yolları ile Onur Air sürekli büyüyen ve gelişen çizgisine paralel olarak yeterli sayıda çalışanı da bünyesinde tutmak istiyor. THY personel alımı ve iş ilanları kurumun ihtiyaçlarına yönelik olarak önümüzdeki süreçlerde de yapılacaktır. Sizlerde bu kurumun bir parçası olmak isgiyorsanız ilan detaylarını inceleyerek başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Türk Hava Yolları Personel Alım İlanları ile çalışan sayısını yine arttırmaya devam edecek. Yazımın devamında vereceğim linke tıklayarak sizde THY İş Başvurusu ve THY iş ilanlarına ulaşabilir ve ilana başvuru yapabilirsiniz.

Türk Hava Yolları bünyesinde hizmet veren en son teknoloji ürünü, güvenlikli ve konforlu uçaklar ile yurt içi ve yurt dışında bütün önemli noktalara uçuş düzenleyen şirket ülkemizi en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyor. Ülkemizin en köklü ve en tanınmış şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları bünyesinde sizde kariyer sahibi olmak ve idealinizdeki mesleğe kavuşmak istiyorsanız, vereceğim Türk Hava Yolları Personel Alım İlanları linkine mutlaka tıklamanızı öneriyorum.

 

Önemli Bilgi: Türk Hava yolları ve diğer hava şirketlerini ilan yayımladıkları zaman mümkün mertebe kendi bünyelerinden yani resmi siteleri üzerinde ilanları yayımlamaktadır. Onur air ve THY personel alımı ilanlarını güncel bir şekilde http://www.iskurpersonel.com/ sitesinden takip edebilirsiniz. En güncel ilanlar bu mecradan sizlere sunulacaktır.

#

07 Eyl 2015 - 23:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber