Ölümünün altından vahşet çıktı

Afyonkarahisar’da kaybolduktan 25 gün sonra cesedi bulunan 17 yaşındaki Yunus Emre Keskin isimli gencin 3 kişi tarafından gasp edildikten sonra öldürüldüğü ortaya çıktı

KENT merkezinde yaşayan 17 yaşındaki Yunus Emre Kesgin isimli gencin kaybolduktan yaklaşık bir ay sonra kent ormanında ölü bulunmuş, ardından polis tarafından geniş çaplı soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında İsmail Ü., Sezer A., Yılmaz B. ve Bircan B., isimli şahıslar gözaltına alınmıştı. Yapılan sorguların ardından dün gece mahkeme sevk edilen şahıslardan Bircan B.’nin adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı, diğer 3 zanlının ise mahkeme tarafından tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildiği aktarıldı.
İŞKENCE İDDİASI
Kesgin’in aile üyelerinden alınan bilgilerde, olayın ardından vahşet çıkarken, gencin Taşpınar semtinde zanlılar tarafından işkence yapılarak öldürüldüğü öne sürüldü. Aile üyelerinin iddialarına göre, Kesgin’in öldürülmeden önce cebindeki bir miktar para ile cep telefonunun da gasp edildiği belirtildi. Kesgin’in ayrıca Taşpınar semtinde bulunan bir evde işkence yapıldıktan sonra çoğunluğu göğüs ve karın bölgesinden 15’e yakın aldığı bıçak darbesi ile hayatını kaybettiği öğrenildi. Ayrıca Kesgin’in evde öldürüldükten sonra cesedinin kent ormanı civarına atıldığı da öne sürüldü.

15 Tem 2016 - 15:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber