Öğrenci çamaşır suyu ve şampuan içerek intihar etti

Giresun Üniversitesi’nde okuyan öğrenci kaldığı yurtta henüz bilinmeyen bir nedenle intihar etti

EDİNİLEN bilgilere göre, Giresun ÜniversitesiFen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Emine Köse, kaldığı yurtta çamaşır suyu ve şampuan içerek intihara kalkıştı. Rahatsızlanması sonucu Giresun Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emine Köse tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaldığı yurtta ve okulda içine kapanık olarak bilinen Köse’nin psikolojik sorunları olduğu daha önce den de bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği ve yurtta da tek kişilik odada kaldığı öğrenildi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, intihar ederek yaşamına son veren Köse’nin cenazesinin  ise işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Gaziantep’e gönderileceği belirtildi.

17 May 2017 - 16:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber