O tacizci faytonda...

Manisa'da 4 yıldır aranan tacizci faytonla kaçmaya çalışırken polisler tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi

MANİSA'DA 4 yıldır aranan tacizci, polisler tarafından takibe alındığını farkedince faytonuyla kaçmaya çalıştı. Küçük yaştaki çocuklara cinsel istismar suçundan aldığı 12 yıllık hapis cezası sonrasında kayıplara karışan ve 4 yıl boyunca faytonculuk yapan 48 yaşındaki H.A., Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından flim gibi kovalamaca sonucunda yakalandı.

HASTANE ÖNÜNDE KOVALAMACA BAŞLADI

H.A. kullandığı fayton ile Şehzadeler İlçesi Şehitler Mahallesi Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi önünde polis tarafından fark edilmesi üzerine kovalamaca başladı.

 Polis, fayton ile kaçmaya başlayan H.A.'nın peşine düştü. Mehmetçik caddesi üzerine gelindiğinde ise polis aracından inen bir polis memuru koşarak fayton arabasına atladı. Polis memurunun dizginleri eline alması üzerine H.A. bu kez arabadan aşağı atlayarak kaçmaya başladı.

POLİS EN SONUNDA YAKALAMAYI BAŞARDI

Polisler H.A'yı demiryolundaki tellerin üzerinden atlamaya çalıştığı sırada yakalamayı başardı. Gözaltına alınan H.A. işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine gönderildi.

20 Ara 2015 - 22:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber