O da annesinin kaderini yaşadı

2013 yılının Aralık ayında annesi Meryem Aysal’ı kaybeden zihinsel engelli İsmail Aysal, yalınız yaşadığı iki katlı evinde aynı şekilde bugün ölü bulundu

UŞAK'TA Işık Mahallesi Şehit Ahmet Yılmaz Caddesi’ndeki iki katlı evde yaklaşık 2 yıl önce annesini kaybeden ve tek başına yaşayan zihinsel engelli İsmail Aysal'dan (40) bir süredir haber alınamaması üzerine endişelenen komşuları, polise ihbarda bulundular. Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir çağırarak kapıyı açmayı denediler. Çilingir de kapıyı açamayınca bu sefer 110 İtfaiye ekiplerini aradılar. Kapıyı açmak için gelen 110 İtfaiye ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi. İsmail Aysal’ın cansız bedeni ile karşılaşan sağlık ekipleri ve emniyet güçleri olay yerine gelen savcının da incelemede bulunmasının ardından ceset cenaze aracıyla Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 112 Sağlık ekiplerinin incelemesinde Aysal’ın beyin kanaması ve kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybettiği kaydedildi.

Olayla ilgili konuşan komşu Ali Küplemez, zihinsel engelli Ismail Aysal’ın her gün akşam yanına gelip harçlığını alıp gittiğini söylerken, "Cuma günü akşamı gelmedi merak edip Cumartesi günü namaza giderken zili çaldım kapıyı açmadı. Namazdan döndüğümde yine çaldım zilini yine açmadı, gezmeye gittiğini zannettim. Sonra merak ettik biz de anahtarıyla kapısını açmayı denedik ama arkasından kilitli olduğu için kapıyı açamadık ve polisi aradık" dedi.

İKİ YIL ÖNCE DE ANNESİ, GÖZLERİNİN ÖNÜNDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ!

2013 yılının Aralık ayında da anne Meryem Aysal, oğlu İsmail Aysal'ın gözleri önünde hayatını kaybetmişti. Bir süre kendisinden haber alınamadığı için Aysal'ın komşuları önce kapının zilini çalmış, sonra da cevap gelmeyince merdiven dayayarak camlarından içeri baktıklarında Meryem Aysal'ın cansız bedeni ile karşılaşmışlardı.

Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.  

27 Eyl 2015 - 09:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber