Muhsin Yazıcıoğlu’na hakaret edince şehri terk etti

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Mühendislik Fakültesi öğrencisi bir genç kız, sosyal medya hesabından BBP merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’na hakaret edince bağlı bulunduğu yurttan ilişiği kesildi

BBP’NİN merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun 7'inci ölüm yıl dönümünde CÜ Mühendislik Fakültesi Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği’nde okuyan H.I. (20) kendisine ait sosyal medya hesabından,"Dondu ama merak etmeyin ateşi boldur iyi yansın Allah bizden alsın ona versin" paylaşımında bulundu. Sosyal medya hesabından bu paylaşımı gören bazı kişiler genç kıza tepki gösterdi. Kızın kaldığı yurdu tespit edenler H. I.'nın kaldığı yurda giderek yurttan atılmasını istedi.
Yurt yönetimi de kendilerine gelen tepkiler üzerine genç kızın yurt ile olan ilişkisini kesti. H.I.’nın ailesi bugün Bursa’dan gelirken, genç kız şehri terk ederek Bursa'ya gitti.

26 Mar 2016 - 22:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber