Muhatap çıkmayınca yürümekten vazgeçtiler

HDP Siirt İl Örgütü’nce düzenlenen basın açıklamasına katılan kadınlar, polis tarafından izin verilemeyen yürüyüş için konuşmak istedikleri yetkili birini bulamayınca eylemlerinden vazgeçti

HDP Siirt Milletvekili Besime Konca ve Belediye Eş Başkanı Belkıze Beştaş Epözdemir’in da aralarında bulunduğu bur grup kadın, HDP il binası önünde basın açıklaması yaptı.
Daha sonra 50 metre uzaklıktaki Belediye Hizmet Binası önüne kadar toplu halde yürümek isteyen gruba polis izin vermedi. Polis, yapılan yürüyüşün yasal olmadığı uyarısı yaptı. HDP’li Konca, ısrarla “Güvenlik güçlerinin yetkilileriyle görüşmek istiyoruz, gelsin konuşalım” demesine rağmen hiçbir yetkili çıkmayınca grup, 10 dakikalık bekleyişin ardından eylemlerinden vazgeçerek dağıldı.

26 Ara 2015 - 18:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber