Minik Ali'nin feci ölümü!

Annesi tarafından otoparkta içerisinde arabada unutulan 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

OLAY, geçtiğimiz gün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Fatih Üniversitesi'nde öğretim üyeliği yapan Doç. Dr. S.I, sabahın erken saatlerinde oğlu Ali'yi de kreşe bırakmak için yanına alarak arabasıyla yola çıktı. Bu esnada oğlunu kreşe bırakmayı unutarak direk çalıştığı üniversiteye giden S.I, aracını üniversitenin açık otoparkına park ederek okula girdi. Okuldaki işlerini halleden anne daha sonra oğlu Ali'yi almak için okulun hemen yanında bulunan kreşe gitti. Oğlunun kreşte olmadığını fark eden anne, hemen otoparka bıraktığı aracına koştu ve oğlu minik Ali'nin cansız bedeni ile karşılaştı. Bunun üzerine anne S.I, şoka girerek sinir krizi geçirdi. Durumu fark eden okul öğrencileri olayı okulun sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine okulun sağlık personeli acılı anneye müdahale etti. Sonrasında ise çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemelerinin ardından minik Ali'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Bunun üzerine olay yerine savcı çağırıldı ve savcının incelemesinin ardından minik Ali'nin cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

22 Tem 2016 - 09:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber