Milyon dolarlık atlar uçakla İstanbul’a getirildi

Longines’nin, Türkiye’deki ilk at yarışı ortaklığını Türkiye Jokey Kulübü ile gerçekleştirdiği Longines Uluslararası Yarış Festivali kapsamında koşacak olan milyon dolarlık atlar uçaklarla İstanbul’a getiriliyor

VELİEFENDİ Hipodromu’nda düzenleyecek Longines Uluslararası Yarış Festivali kapsamında koşacak özel atlardan iki tanesi bugün MNG Kargo uçağıyla Amsterdam’dan seyisleriyle birlikte getirildi. Dubai Veliaht Prensi Şeyh Hamdan bin Muhammed bin Raşid ElMaktum'un atı Handassa ile Umman Kraliyet ailesine ait Vulcain Du Clos, özel konteynerle uçakta taşınarak İstanbul'a getirildi. 
İki atın bulunduğu özel konteyner asansörle uçaktan indirilerek, kargo aracına alındı. Buradan kargo terminaline götürülen atlar, daha sonra TJK yetkilileri tarafından teslim alınarak, Veliefendi Hipodromu'na götürüldü.İlk olarak 1990 yılından gerçekleştirilen yarış festivalinde, 3 Eylül'de IFAHR, Anadolu, İstanbul koşuları, 4 Eylül de ise Malazgirt, Boğaziçi, Topkapı ve Trakya koşuları düzenlenecek.Festivale yurt dışından 22 yabancı safkan katılacak. Yarışlarda dağıtılacak toplam ikramiyenin 1 milyon 538 bin 500 Euro olduğu öğrenildi.

01 Eyl 2016 - 10:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber