Markete molotoflu saldırı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, içerisinde müşterilerin olduğu bir markete yüzleri maskeli bir grup tarafından molotoflu saldırı yapıldı. Olayda bir kişi dumandan zehirlendi

EDİNİLEN bilgilere göre olay, merkez Bağlar ilçesi Cemiloğlu Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Yüzleri maskeli şahıslar caddeyi önce çöp konteynerleriyle kapattı. Grup daha sonra cadde üzerinde bulunan markete girdi. Ellerindeki molotofları yakan şahıslar, market içerisine attı. Müşterilerin de olduğu markette bir anda dumanlar yükseldi. İçerideki personelin müdahalesiyle söndürülen yangında bir kişi dumandan zehirlendi. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda zırhlı polis aracı ve ambulans sevk edildi. Zehirlenen kişi bölgeye çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, şahısların 4 adet molotof attığını tespit etti.

Güvenlik kamerasının incelenmeye alındığı olayla ilgili olarak polis, soruşturma başlattı.  

24 Oca 2016 - 21:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber