Maria en az 30 can aldı! 20 kişi de kayıp

Karayip adalarını cuma günüden bu yana vuran Maria kasırgasında en az 30 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi

ATLANTİK okyanusunda etkili olan Maria Kasırgası’nın vurduğu bir diğer ülke de Porto Riko.
 
Son 90 yılın en güçlü kasırgası olan Maria, başta başkent San Juan olmak üzere ülke genelinde büyük hasara yol açtı.
 
Tropik fırtınadan en yüksek seviye olan 5’inci kategoriye çıkan ve Karayipler üzerinden geçerek ABD’nin Virgin Adaları istikametinde ilerleyen Maria kasırgası sırasında, metal çatılar uçtu, camlar kırıldı ve yaklaşık 900 bin kişi elektriksiz kaldı.
 
Ayrıca Dominika Başbakanı Roosevelt Skerrit, yaptığı açıklamada, ülkeyi vuran kasırga nedeniyle 20 kişinin de halen kayıp olduğunu söyledi.
 
Açıklama yaptığı sırada gözyaşlarına hakim olamayan Skerrit, ülkesinin dünyanın yapacağı her türlü yardıma ihtiyacı olacağını dile getirdi.

22 Eyl 2017 - 17:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber