Lokum yerken kalp krizinden öldü

Tire'de doğuştan sağır ve dilsiz Mehmet Güzel (88) şekerlemeciden aldığı lokumu yerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

DOĞUŞTAN sağır ve dilsiz olduğu ve hayatı boyunca hiç evlenmediği öğrenilen Mehmet Güzel, yaşadığı Ekinhisarı semtinden alışveriş yapmak için ilçe merkezine geldi. Tahtakale çarşısında bulunan bir şekerlemecinden aldığı lokumların birini ağzına attı. Bir anda fenalaşan Güzel, yere yığılarak çırpınmaya başladı. Sağır ve dilsiz olduğu için çevresine toplanan vatandaşlara derdini anlatamayan talihsiz adam için sağlık ekipleri çağırıldı. Sağlık ekipleri bilinci kapanan yaşlı adama müdahalede bulunarak dakikalarca kalp masajı yaptı. Güzel, başında toplanan kalabalığın şaşkın bakışları arasında yaşamını yitirdi. Yaşlı adamın yeğeni İbrahim Güzel, amcasının yerde yatan cansız bedeni başında gözyaşı döktü. Vatandaşların yediği lokumun nefes borusuna kaçması sonucu boğulduğunu zannettiği talihsiz adamın otopsisinde, kalp krizinden hayatını kaybettiği ve uzun süredir kalp yetmezliği çektiği öğrenildi.

16 Ara 2015 - 15:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber