Korkunç rakam! 30 kişi hayatını kaybetti!

Bayram tatilinin başlamasından bu yana yaşanan kazalarda 30 kişi öldü, çoğu çocuk 129 kişi yaralandı

KURBAN Bayramı'nın ilk gününde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarında 14 kişi yaşamını yitirdi, 68 kişi yaralandı. Bayram tatilinin başlamasından bu yana yaşanan kazalarda 30 kişi öldü, 129 kişi yaralandı.
Erzurum, Denizli, Tekirdağ, İzmir, Samsun, Yozgat, Ankara ve İstanbul'daki trafik kazalarında 13 kişi hayatını kaybetti.
ERZURUM
Erzurum'da otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Kent merkezinden Oltu ilçesi yönüne seyreden sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen kamyonet, Uzundere ilçesi Yayla Mahallesi mevkisinde, karşı yönden gelen Yayla Mahallesi Muhtarı Mehmet Han yönetimindeki otomobil ile çarpıştıktan sonra uçuruma yuvarlandı.
Kazada, kamyonetteki Metin Arslan ve Cevat Arslan ile otomobil sürücüsü Mehmet Han olay yerinde hayatını kaybetti, kamyonetteki Doğan Aslan ile Aykut Arslan ağır yaralandı.
DENİZLİ
Denizli'de meydana gelen 3 trafik kazasında ise 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Korucuk mevkisindeki kazada Hasan Avcı yönetimindeki otomobil, Metin Genç'in kullandığı plakalı motosikletle çarpıştı. Sürücü Avcı olay yerinde, otomobildeki Muhterem Tuncer, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi, Emin Akkaya ile motosikletteki Metin Genç ve Ahmet Baştürk yaralandı.
İZMİR
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Ali Ünlü kontrolündeki motosiklet, refüje çarptı. Kazada, sürücü ile motosiklette bulunan Evren Morkoç hayatını kaybetti.
SAMSUN
Samsun'da Halit Çalışır yönetimindeki plakalı otomobil, Kavak-Samsun karayolunda devrildi. Sürücü Çalışır olay yerinde yaşamını yitirdi, yaralanan Engin Kaya, Okan Akgül, Erkan Çakır, Ünal ve Sinem Su Çalışır, 112 Acil Servis ekiplerince Kavak Devlet Hastanesine kaldırıldı.
ANKARA
Ankara'da Esenboğa Havalimanı yolunda yolun karşısına geçmek isteyen Yusuf Yener'e sürücüsünün kimliği belirlenemeyen otomobil çarptı. Yener hayatını kaybederken otomobil olay yerinden uzaklaştı. Polis, diplomatik plakalı olduğu öne sürülen otomobilin sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.
KÜTAHYA
Kütahya'da İbrahim Demirci yönetimindeki plakalı otomobil, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 19. kilometresinde şarampole devrildi. Kazada sürücü ile otomobilde bulunan eşi Züleyha ve 1 yaşındaki kızı Elif Sare Demirci, Keramettin, İpek, Muhammed Efe, Ayşe Melek ve 1 yaşındaki Yağmur Aysima Günaştı yaralandı.
İZMİT
İzmit'te, kurban kesmek için Tekke Mahallesi'ne gitmek üzere yola çıkanların bulunduğu Orhan Korkmaz idaresindeki plakalı otomobil, D-605 karayolu Çayırköy mevkisinde sulama kanalına devrildi. Kazada, sürücü ile eşi Semra Korkmaz, kızları Serra ve oğulları Serdar yaralandı. Yaralılar, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
İSTANBUL
İstanbul'da D100 Karayolu'nun Haliç Köprüsü girişinde meydana gelen trafik kazasında Avrupa yönüne giden plakalı otomobil karşıya geçmek isteyen Nazım Vardar'a çarptı. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Nazım Vardar yaşamını kaybetti.
TEKİRDAĞ
Tekirdağ'da meydana gelen trafik kazasında ise 2 kişi yaşamını yitirdi
YOZGAT
Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Mehmet Bulut idaresindeki otomobil, Yozgat-Sivas karayolunun 20. kilometresinde kontrolden çıkarak 100 metre sürüklendikten sonra devrildi.
Kazada, sürücü ile Yusuf, Tuba, Çiğdem, Sultan ve Muhammet Bulut, Hasan ve Aleyna Bölükbaşı yaralandı.

12 Eyl 2016 - 23:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber