Korkunç kaza:1 ölü, 4 yaralı

Elazığ'da kaldırımda yürürken kontrolden çıkan otomobilin çarptığı 59 yaşındaki Arife Yılmaz yaşamını yitirdi. Ağaca çarparak durabilen otomobildeki 4 kişi ise yaralandı

BİNGÖL'DEN Elazığ yönüne giden Cuma Bayram yönetimindeki 23 BE 226 plakalı otomobil, Elazığ'a bağlı Yazıkonak Beldesi girişinde kontrolden çıkarak, yol kenarında yürüyen Arife Yılmaz'a çarptı. Otomobil, daha sonra sonra bir ağaca çarparak durabildi. Kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, Arife Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobil içerisinde bulunan, aralarında araç sürücüsünün de bulunduğu 4 kişi, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak, ambulanslarla Elazığ'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

11 Haz 2017 - 19:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Sedat - Öncelikle Allah rahmet eylesin fakat burası alanya haber burda sadece alanyadaki haberleri paylasirsanıZ DAHA IYI OLUR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Haziran 19:49

Çorum Haber