Komiser kadının ölümüne neden oldu

İzmir’in Çiğli ilçesinde, geçen Haziran ayında görev yaptığı karakolun bahçesinde beylik tabancasıyla köpeği vuran Komiser Yardımcısı M.A., bu sefer bir kadının ölümüne neden oldu

KAZA, akşam saat 20.30 sıralarında Yalı Caddesinde meydana geldi. Komiser Yardımcısı M.A. yönetimindeki 35 AT 0082 plakalı otomobil, arkadaşları ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 72 yaşındaki Gülgün Tuna'ya çarptı. Tuna’nın arkadaşları son anda hızla gelen otomobilden kaçmayı başarırken Tuna, şanssız bir şekilde otomobilin altında kaldı. Kazayı gören arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahaleye rağmen Tunay, kaza yerinde hayatını kaybetti. Talihsiz kadının cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazadan sonra Komiser Yardımcısı M.A., meslektaşları tarafından gözaltına alınarak polis merkezine gönderildi.

KANSERİ YENDİ, KAZAYA KURBAN GİTTİ

Görev yaptığı karakolun köpeğini vuran ve açığa alınan Komiser Yardımcısı M.A yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Gülgün Tuna’nın kanser hastası olduğu ve bu hastalığını azmi sayesinde kısa bir süre önce yendiği öğrenildi. Tek başına yaşayan ve evlenmeyen Tuna’nın her akşam yürüyüş yapmak için sahile indiği belirtildi.

DAHA ÖNCE KÖPEĞİ VURMUŞTU

Yaşlı kadının ölümüne neden olan Komiser Yardımcısı M.A., geçen Haziran ayında görev yaptığı Çiğli Polis Merkezi Amirliği bahçesinde beylik tabancasıyla köpeği vurarak yaralamıştı. M.A, olayın güvenlik kamera kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından açığa alınmıştı.   

19 Ağu 2015 - 10:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber