Kocasının başına poşet geçirip...

Çorum'da, eşinin başına poşet geçirerek ölümüne neden olduğu ileri sürülen kadının yargılanmasına devam edildi

ÇORUM 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Yıldız  Siğiniç ile taraf avukatları katıldı. Duruşmaya cezaevinde yanında kalan iki  yaşındaki çocuğuyla gelen Siğiniç, ifadesinde, eşi Kenan Siğiniç'in kendisine  eziyet ettiğini ileri sürdü.

Eşiyle sorunlar yaşadıklarını ifade eden Siğiniç, "Eşim sürekli alkol  alıyordu. Bana da eziyet ediyordu. Olay gecesi horluyordu, ben de bir anda cinnet  getirdim ve başına poşet geçirdim. Daha sonra hareketsiz kaldığını görünce  komşulara haber verdim" dedi.

Mahkeme heyeti, Ankara Adli Tıp Kurumundan gelen raporda maktulün  boğularak öldüğünün tespit edildiğini bildirerek, cezai ehliyetinin bulunup  bulunmadığı yönünde rapor alınması için sanığın Ankara Adli Tıp Kurumuna  gönderilmesine karar verdi.

Sanığın tutukluluk halinin devamına hükmeden mahkeme, duruşmayı  erteledi.  

18 Eyl 2015 - 16:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber