Kayıp kızın, kurşunlanmış cesedi bulundu

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan 15 yaşındaki Zekiye Keskin'in fındık bahçesinde cesedi bulundu. Genç kızın cinayete kurban gittiği belirlendi.

SAMSUN'un Çarşamba İlçesi'nde yaşayan Keskin ailesi, geçen Mayıs ayında 15 yaşındaki kızları Zekiye Keskin'in kayıp olduğunu belirterek polise başvurdu. Genç kızı bulabilmek için polis soruşturma başlattı. Ancak bir sonuç elde edilemedi. Geçen 6 Ağustos'ta ilçeye bağlı Acıklı Mahallesi'ndeki bir fındık bahçesinde çürümüş kadın cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin kayıp olan Zekiye Keskin'e ait olduğu belirlendi. Cesette kurşun yarası tespit edilirken, bölgede yapılan incelemede de 8 boş kovan bulundu.
KANSERLİ ANNE KIZI BULUNMADAN ÖLMÜŞ
Hasta olan ve kanser tedavisi gören anne Gülizar Kuru'nun, kızının kayıp olmasının ardından hayatını kaybettiği belirtildi. Zekiye Keskin'in, otopsinin ardından Giresun'da annesinin yanına defnedileceği ifade edildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, faillerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Samsun il genelinde son 10 yılda 7'si çocuk toplam 42 kişinin kayıp olduğu ve bulunmaları için çalışmaların sürdüğü ifade edildi. Yine son 10 yılda kaybolan 559'u çocuk, 3 bin 68 kişinin de yapılan çalışmalar sonucu bulunarak yakınlarına teslim edildiği dile getirildi.

10 Ağu 2016 - 12:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber