Kaybolan çocuğun cesedi kuyuda bulundu

Kilis’te kaybolan bir çocuğun cesedi su kuyusunda bulunurken, Suriyeli bir kişi linç edilmek istendi

EDİNİLEN bilgiye göre olay, önceki gün akşam saatlerinde Yaşan Aktürk Mahallesi, Ekrem Çetin Siteleri civarında yaşandı.  Aniden gözden kaybolan Ergün Budak (10) isimli çocuk, yapılan arama çalışmaları sonucunda eski Kilis Yatılı Bölge okulunun bahçesindeki kuyuda bulundu. Yapılan incelemeler sonrasında hayatını kaybettiği tespit edilen Ergün Budak’ın cansız bedeni AFAD ve Belediye ekiplerinin çalışması sonucunda kuyudan çıkartıldı.
Öte yandan çok sayıda vatandaşın bölgeye akın ederek, olayla ilgili olduğu düşünülen Suriyeli bir şahsı linç edilmek istendi. Polisin araya girmesi sonucu Suriyeli hastaneye kaldırıldı. Olay yerine Çevik Kuvvet ekipleri ile TOMA sevk edildi. İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir ile Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara olay yerine gelerek vatandaşları sakinleştirdi. Belediye Başkanı Kara, vatandaşları evlerine gitmelerini, güvenlik güçlerinin olayın aydınlatılması için çalıştığını ifade etti.  
Daha sonra çocuğun cansız bedeni otopsi işlemleri için Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ergün Budak’ın cesedi buradan da kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Gaziantep Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi. Budak’ın ilk okul 3. Sınıfa geçtiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

19 Tem 2016 - 14:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber