Kanalizasyon müdürü bile yurtdışı gezisine katıldı

AKP’li Amasya Belediyesi, ‘kardeş şehir ilanı’ gerekçesiyle Kosova’ya gezi düzenledi. 10-18 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Prizren gezisine 49 belediye görevlisi katıldı ve 250 bin lirayı aşan masraf yapıldı

ssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Haber albümü için resme tıklayın

GEZİDE Amasya Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra Kanalizasyon, Temizlik İşleri, İtfaiye ve Zabıta Müdürleri de yer aldı. Kardeş Şehir Protokolü imza töreni gezisi için Belediye Meclisi kararı da alındı.

Karara imza atan belediye meclis üyelerinin tümü, geziye katılacaklar listesinde de yer aldı. Sözcü'ye konuşan AKP'li Başkan Cafer Özdemir, “Burada sosyal belediyecilik söz konusu. Abartmaya gerek yok” dedi. Geziye katılanlar arasında Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Koyuncu, Zabıta Müdürü Adem Bayraktar, İnsan Kaynakları Müdürü Yusuf Yıldız, Muhtarlık İşleri Müdürü Sadi Güven ile Su ve Kanalizasyon Müdürü Nuri Kır da yer aldı.

25 Eyl 2017 - 09:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber