Kan donduran olay! 1 günlük bebeğini...

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, 14 Ocak'ta doğan bebeği bir günlükken yastıkla boğup öldürerek cesedini denize attıkları iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

ALINAN bilgiye göre, Toplum Sağlığı Merkezi  görevlileri, 14 Ocak'ta ilçede özel bir hastanede dünyaya getirdiği erkek bebeğin  aşılarını yaptırmadığını belirledikleri E.Ö'nün (21) Paşabayır Mahallesi'ndeki  evine gitti. 
Yüksekokul öğrencisi olan E.Ö, sağlık görevlilerine yaklaşık 3,5 ay  önce doğan bebeğinin bir parkta bankın üzerinden kaçırıldığını söyledi. E.Ö'nün  ifadeleri ve davranışlarından şüphelenen görevliler, ilgili makamlara haber  verdi. 
Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığının açtığı soruşturma kapsamında, İlçe  Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.  Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, E.Ö. ile olaya karıştığı belirlenen  K.Ö'yü gözaltına aldı. 
Şüphelilerin, hastaneden eve geldikten sonra bir günlük bebeği  yastıkla boğup öldürdükleri, cesedini çantaya koyduktan sonra sahile gidip  mendirekten denize attıkları ileri sürüldü. 
Söz konusu bebek cesedinin bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığına  bağlı dalgıçlar tarafından denizde aramalara başlandı. 
E.Ö. ve K.Ö'nün, yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

29 Nis 2016 - 10:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber