Kafası olmayan çocuk cesedi bulundu

Aydın'ın Didim ilçesinde kıyıya vurmuş ve başı olmayan bir kız çocuğu cesedi bulundu

AYDIN'INDidim ilçesinde kıyıya vurmuş ve başı olmayan bir kız çocuğu cesedi bulundu. Tanınmayacak halde olan cesedin denizde boğulan bir göçmene ait olabileceği belirtildi.

BALIK AVLAYAN VATANDAŞ GÖRDÜ

Didim'de saat 15.30 sıralarında orman kampı bölgesinde balık avlayan bir vatandaş, kıyıya vurmuş bir ceset gördü.

8 YAŞINDA KIZ ÇOCUĞU

İhbar üzerine bölgeye gelen Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan incelemede kıyıya vurmuş cesedin 8 yaşlarında bir kız çocuğuna ait olabileceğini belirledi.

Savcılık incelemesinin ardından kıyıya vurmuş olan ve başı olmayan derisi soyulmuş haldeki ceset, polislerce cenaze aracına taşındı.

Ceset Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, bulunan cesedin Didim açıklarında batan botlardaki bir göçmen ait olabileceği tahmin ediliyor.

11 Şub 2016 - 19:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber