İstanbul'un Alanyalı başkanı Uysal muhtarlarla buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Alanyalı başkanı  Mevlüt Uysal, muhtarlarla bir araya geldi. Uysal, "Amcam ve ağabeyim de eski muhtar olduğu için muhtarların sorunlarını en iyi bilenlerdenim" dedi

Haber: Alper KUTAY

KADİR Topbaş'ın istifasının ardından meclis kararıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AlanyalıMevlüt Uysal, Yenikapı Avrasya Sanat ve Gösteri Merkezi'nde muhtarlarla buluştu. Masaları gezerek muhtarlarla tek tek selamlaşan ve sohbet eden Uysal, İstanbul'a hizmet etmenin ayrıcalık olduğunu belirterek,  Başakşehir Belediye Başkanlığı ve  Küçükçekmece'de  AKP İlçe Başkanlığı yaptığı için ilçelerin muhtarlarının kendisini yakından tanıdığını söyledi. Amcasının ve ağabeyinin geçmişte muhtarlık yapması nedeniyle muhtarlığın sorumluluğunu bilen bir aileden geldiğini anlatan Mevlüt Uysal, "Muhtarlığın ne kadar zor olduğunu bilen bir aileden gelmemden dolayı muhtarlara karşı özel bir muhabbetim ve sevgim vardır.  Başakşehir'de de en çok muhtarlarla görüştüm. Muhtarlıklarımızın giderlerinin karşılanmasına özen gösterdim. Muhtarlar, belediyelerimizin doğrudan çözüm ortağıdır" dedi.

20 Eki 2017 - 17:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber