İstanbul-Adana uçağında radyasyon paniği !

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Adana seferini yapan TK2458 sefer sayılı uçağı radyasyon tehlikesi sebebiyle indikten sonra güvenli bölgeye çekildi. Uçakta radyasyon taraması yapıldı

TÜRK Hava Yolları’nın İstanbul-Adana seferini yapan TK2458 sefer sayılı uçağı radyasyon tehlikesi sebebiyle indikten sonra güvenli bölgeye çekildi. Uçakta radyasyon taraması yapıldı.
Saat 07:30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkan Türk Hava Yolları’nın TK2458 sefer sayılı Adana uçağı seferini yaparken yolcular yoğun şekilde koku hissetti. Bunun üzerine uçağın pilotu Adana Şakir Paşa Havalimanı’na indikten sonnra uçakta radyosyon şüphesine karşı bir ölçüm yapılmasını istedi. Güvenli bölgeye çekilen uçakta yapılan kontrollerde herhangi bir radyasyon sızıntısı olmadığı bildirildi.
Konuyla ilgili olarak Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği’nden de açıklama geldi. Açıklamada, "Bugün TK 2458 İstanbul- Adana seferini yapan uçakta yolcular bir koku aldıklarını beyan etmeleri üzerine kaptanı uçakta bir ölçüm yapılmasını istemiş. İlgili birimlere bilgi verilmiş ölçüm yapmış ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığının belirtmeleri üzerine uçak 1,5 saat gecikmeyle TK 2459 Adana- İstanbul seferi için yolcu alımına başlamıştır" ifadelerine yer verildi.

10 Kas 2015 - 14:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber