İşitme engelli çocuk gasp edildi

Adana’da çok sayıda suç kaydı olan bir kişi, yüzde 80 işitme engelli 12 yaşındaki süt satıcısı çocuğun cebinde bulunan 40 lirayı zorla alarak kaçtı. Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen çocuğun annesi, aynı şahsın daha önce de diğer oğlunu süt satarken gasp ettiğini belirterek şikayetçi oldu

Olay,Huzurevleri Mahallesi 77004 Sokak’ta bulunan Asrın apartmanın bahçesinde meydana geldi. Süt satarak geçimini sağlayan Ünaldı ailesinin 6 çocuğundan birisi olan işitme engelli Serkan Ünaldı (12), sabah saatlerinde pazar arabasıyla süt dağıtmaya çıktı. Asrın apartmanına süt dağıtan Serkan Ünaldı, çıkışta şüpheli Serdar A. (26) ile karşılaştı. Süt alma bahanesiyle küçük çocukla konuşmaya başlayan Serdar A., Serkan Ünaldı’ya para verir gibi yaparak para üstü istedi. Serdar A., küçük çocuğun para vermediğini söylemesi üzerine cebindeki 40 lirayı ve pazar arabasında bulunan bir şişe sütü alarak uzaklaştı.

Çocuğun yardım istemesi üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, apartmanın güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüphelinin çok sayıda suçtan kaydı bulunan Serdar A. olduğunu belirleyen polis, olay yerine yakın bir yere bırakılmış süt şişesini buldu. Olay yeri inceleme ekipleri, şişede parmak izi çalışması yaptı.

“AYNI ŞAHIS DİĞER OĞLUMU DA GASP ETTİ”

Oğlunun gasp edildiği öğrenen anne Yeter Ünaldı (43) da olay yerine geldi. Polis ekipleri ile birlikte güvenlik kamerasına bakan anne Yeter Ünaldı, şüpheli şahsın diğer oğlunu da kısa bir süre önce süt satarken gasp ettiğini iddia etti. Anne Yeter Ünaldı, “Çocuğum süt dağıtmaya gidiyor. Apartmandan çıkarken gaspçı gelmiş, ‘paran var mı?’ demiş. Oğlum da ‘yok’ demiş. ‘Süt ver’ demiş, ‘hayır’ deyince oğlumu yakalamış. Ceplerini boşaltmış. Bu şahıs benim öteki oğlumu da süt dağıtırken gasp etti. İki oğlumu da gasp etti. Onun da 41 lirasını almıştı. Bugün de oğlum Serkan’ın 40 lirasını almış. Şikayetçiyim” dedi.

Polis olaydan sonra kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

14 Kas 2015 - 14:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber