İş adamına ait ceset parçası bulundu

İstanbul'da tır gasbettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan şüphelilerin, iş adamı Kenan Kırmaç'ı kaçırıp öldürdükleri ve cesedini parçalayarak Çorum'da Kızılırmak'a attıkları iddiası üzerine Kargı ilçesinde başlatılan arama faaliyetinde, kayıp iş adamına ait olduğu öne sürülen bir ceset parçası bulundu

İSTANBUL'DA tır gasbettikleri gerekçesiyle gözaltına  alınan şüphelilerin, iş adamı Kenan Kırmaç'ı kaçırıp öldürdükleri ve cesedini  parçalayarak Çorum'da Kızılırmak'a attıkları iddiası üzerine Kargı ilçesinde  başlatılan arama faaliyetinde Kırmaç'a ait olduğu iddia edilen bir ceset parçası  bulundu.  
Sultangazi'de 5 gün önce tır gasbettikleri gerekçesiyle gözaltına  alınan şüphelilerin 9 Kasım'da kaçırıldığı yönünde ihbar yapılan tekstilci Kenan  Kırmaç'ın öldürülerek cesedinin parçalanıp Çorum'un Kargı ilçesinde Kızılırmak'a  atıldığı yönündeki ifadelerinin ardından başlatılan arama çalışması sürüyor. 
 İl Jandarma Komutanlığı ile İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü  bünyesindeki 25 kişilik ekip, ilçeye 25 kilometre mesafedeki Maksutlu köyü ile  Karapürçek köyü Kışla mevkisinde Kızılırmak'ta arama faaliyetlerine devam ediyor.  İki bot ile yüzeyden arama gerçekleştiren ekiplere iş adamı Kırmaç'ın ağabeyi  Orhan Kırmaç ile yakınlarından oluşan yaklaşık 100 kişilik grup da kıyıdan arama  yaparak destek veriyor. 
  Akarsu yatağının geniş olması ve akıntının az olması nedeniyle su  altında arama yapılması amacıyla AFAD tarafından Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz  Liman Şube Müdürlüğünden talep edilen 5 dalgıç da Kızılırmak içerisinde arama  gerçekleştirdi. 
 Bölgedeki arama sırasında dalgıçlar tarafından su içerisinde Kırmaç'a  ait olduğu iddia edilen bir ceset parçası bulundu. İl Jandarma Komutanlığı  ekiplerine teslim edilen parçanın incelenmek ve DNA testi yapılmak üzere İstanbul  Adli Tıp Kurumuna gönderileceği bildirildi. 
 Olay 
 İstanbul'da 5 gün önce tır gasbettikleri iddiasıyla takibe alınan ve  polisle silahlı çatışmaya giren şüphelilerden biri ölmüş, ikisi yaralanmıştı.  Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, 6 şüpheliyi gözaltına almıştı. 
Öte yandan tekstilci Kenan Kırmaç ile şoförü Ö.D'nin 9 Kasım'da  Arnavutköy'de kaçırıldığı ihbarı yapılmış, polis ekipleri Kırmaç'ın aracını  yanmış halde bulmuş ve olay yerinde kan izlerine rastlamıştı. 
Bazı şüphelilerin ifadelerinde Kırmaç'ı öldürdüklerini ve cesedini  Çorum'da nehre attıklarını söylemeleri üzerine önceki gün Çorum'un Kargı  ilçesindeki Kızılırmak'ta arama çalışmaları başlatılmıştı.

23 Kas 2016 - 16:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber