Hırsızlık anı saniye saniye böyle görüntülendi

İzmir’in Karabağlar ilçesinde faaliyet gösteren oto kiralama dükkanında hırsızlık yapan şahıs saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Genç hırsızın rahat tavırları ise dikkat çekti

OLAY, İzmir’in Karabağlar ilçesine bağlı Saimçıkrıkçı Caddesi üzerindeki oto kiralama dükkanında meydana geldi. Dün gece 03.30 sıralarındaki hırsızlık olayı, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, cadde üzerinde bulunan oto kiralama dükkanında hırsızlık yapmak isteyen şahıs, önce kapının kilidini açmak için arkası dönük vaziyette 5 dakika boyunca uğraşıyor. Kapıyı açmayı başaramayan şahıs, 5 dakika da kapının önünde bulunan sandalyede oturuyor ve etrafı gözetliyor. Şahıs, tekrar hamle yaparak kısa sürede tornavidayla dükkanın kapısını açmayı başarıyor. İçeri girdiği sırada masanın üstünde bulunan dizüstü bilgisayar ve cep telefonlarını tişörtünün içine saklayan şahıs, elini kolunu sallaya sallaya dükkandan ayrılıyor.
“BAŞKALARININ CANI YANMASIN”
Sabah işe geldiği sırada kapının açık olduğunu fark eden dükkan çalışanı Servet Satır, “İçeriye girdim ve kayıtları inceledim. O zaman hırsızı gördüm. 15 dakika içerisinde 5 bin TL’lik maddi zarara uğratmış. Başkalarının canı yanmasın. Hırsızın bir an önce yakalanmasını istiyoruz” dedi.
“KAPI ÖNÜNDE BEN BİLE O KADAR OTURMUYORUM”
İş yeri sahibi Metin Doğan ise, “Dükkana hırsız girdiğini anlayınca kontrol ettik. Laptop, telefon gitmiş. Sonra kamera kayıtlarında şahsı gördük. İki üç hamleden sonra kapıyı açmayı başarmış. Kamera kayıtlarında uzakta bekleyen birinin de gözetleme yaptığını düşünüyorum. Onu da emniyete bildireceğim. Şahsın hareketleri gayet rahat. Kapının önünde oturmuş. Bu kapıda ben bile o kadar oturmadım. Gayet sakin ve rahatça oturmuş. Amacına da ulaşmış. Almış götürmüş” diye konuştu.

23 Haz 2016 - 12:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber