Hırsız kovalayacak kadar cesur ve hızlı !

Türkiye’ye getirilen 23’lük yıldız 2013’te Roma’da bir turistin cüzdanını çalıp, kaçan yankesiciyi 300 metre kovalayıp yakaladı. Cüzdanı sahibine, hırsızı ise polise teslim etti. Bir gün sonra da bordo mavililere gol attı

TRABZONSPOR’un uzun süredir peşinde olduğu ve transferini dün KAP’a bildirdiği Lazio’nun 23 yaşındaki orta saha yıldızı Ogenyi Onazi’nin ilginç bir kahramanlık hikayesi var. 2013 yılında İtalya’nın başkenti Roma’da kardeşiyle birlikte akşam yemeği yiyen Onazi o gece büyük bir kahramanlığa imza attı. Civarda bulunan turistlerin arasında dolaşan bir şahıstan şüphelenen Onazi, tuhaf davranışlarda bulunan hırsızı uzun bir süre takip etti.

İKİNCİ LAZİO’LU

Turistlerden birinin cüzdanını çalıp, kaçmaya başlayan yankesiciyi 300 metre kovalayıp köşeye sıkıştıran Onazi, hızı sayesinde hırsızı bir arabanın altında yakaladı. İçi para dolu cüzdanla birlikte yemek yediği restauranta geri dönen Onazi cüzdanı sahibine, hırsızı ise polise teslim etti. İtalya basınının günlerce konuştuğu bu olay sonrası Onazi, Roma’da kahraman ilan edilmişti. Olaydan 1 gün sonra UEFA Avrupa Ligi maçı için Trabzon’a gelen Onazi, Avni Aker’deki 3-3 biten maçta Lazio’nun ilk golünü atmıştı. 20 yaşında Trabzon’un radarına giren Nijeryalı oyuncu 3 yıl sonra arkadaşı Cavanda’nın ardından Trabzonspor’a transfer olan ikinci Lazio’lu oldu. Bordo mavililerin transferi için görüşmelere başladığını açıkladığı Nijeryalı futbolcuyu, İstanbul’da Trabzonspor taraftarları karşıladı. Akşam saatlerinde ise resmi sözleşme imzalandı.

TRABZONSPOR 49. YILI KUTLADI

Trabzonspor’un 49. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu, şehitlik ziyareti gerçekleştirildi. Akşam yapılması planlanan kutlama etkinlikleri ise iptal edildi.

CASTILLO DA TAMAM

Trabzonspor’dan dün akşama doğru bir KAP bildirimi daha geldi. FC Dallas’ın profesyonel futbolcusu Fabian Andres Castillo Sanchez’in, bordo mavililere transferi konusunda futbolcu, kulübü ve Major League Soccer ile görüşmelere başlandıı açıklandı.

MTK’YAFARKLI TARİFE 

Trabzonspor, yurt dışı kampındaki üçüncü hazırlık maçında Macaristan’ın 1. Lig ekiplerinden MTK Budapeşte’yi 5-0 yendi. Bordo mavili takımın gollerini Mehmet (2), Okay, Yusuf, ve Sheidaev kaydetti.

03 Ağu 2016 - 10:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber