Hainlerin hedefinde yine okullar vardı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, akşam saatlerinde bir okulun çatısı teröristlerce ateşe verildi, bir okula da molotof kokteylli saldırı düzenlendi

EDİNİLEN bilgilere göre, saat 20.15 sıralarında Dicle Mahallesi'nde bulunan Misak-ı Milli Ortaokulu'nun çatısı teröristlerce ateşe verildi. Hızla giderek büyüyen yangına müdahale edilemediği öğrenildi. Kışla Mahallesi'nde bulunan Sevgi Yuvası Anaokulu'na düzenlenen molotof kokteylli saldırıda da maddi hasar meydana gelirken, Zeynelabidin Mahallesi'nde bulunan Aile Destek Merkezi de ateşe verildi. Bu arada yangınları söndürmek için bölgelere giden itfaiye ekiplerine uzun namlulu silahla ateş açıldığı bildirildi. Bu nedenle itfaiye ekipleri de yangına müdahale edemedi.  

15 Şub 2016 - 23:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber