Genç kız ağabeyini rahatsız eden kadını...

Adana'da bir genç kız, ağabeyi ile evlenmek isteyen ancak ailesi izin vermeyince sürekli rahatsız eden genç kadını ve arkadaşını sokak ortasında bıçakladı

EDİNİLEN bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Tarık D. bir süredir görüştüğü Serap B. (26) ile evlenme kararını ailesine bildirdi. Ancak ailesi buna izin vermeyince Serap B. durumu kabullenmeyerek Tarık D.'yi rahatsız etmeye başladı. Durumun devam etmesi üzerine Tarık D.'nin kız kardeşi Remziye D. Melek Girmez Çarşısı'nda olduğunu öğrendiği Serap B. ile konuşmaya gitti. Remziye B., Serap B.'ye "Ağabeyimin peşini bırak onu rahatsız etme" dedi. Bunun üzerine Serap B., Remziye D.'ye "Sen bana karışamazsın" diyerek küfür etti. Remziye D. küfür üzerine yanındaki bıçağı çıkardı. Serap B'yi kovalamaya başladı. Remziye D. sokak ortasında yakaladığı Serap B.'yi bıçaklamak isterken yanındaki arkadaşı Çiğdem A.'yı elinden bıçakladı. Yaralanan genç kız yere yığıldı. Remziye D. bu kez de Serap B.'yi karnından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. 
Bu arada, çevredeki vatandaşlar da polise ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen polis genç kızı elindeki bıçakla birlikte yakalayıp polis merkezine götürdü. Serap B. ile Çiğdem A. ise bir süre ambulans bekledi. Bu arada, genç kadını görüntülemek isteyen basın mensuplarına Serap B.'nin arkadaşları saldırdı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Remziye D.'nin polis merkezindeki sorgusu devam ediyor.

11 May 2016 - 21:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber