Feci kazada çok sayıda ölü var

Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi’nde içinde 9 kişinin bulunduğu otomobilin kamyonla çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

ESKİŞEHİR'İN Çifteler İlçesi’nden Emirdağ yönüne giden Mustafa İyigün, yönetimindeki 27 P 8002 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Karşı şeride geçen otomobil, Şadi Çoban’ın kullandığı 15 KD 651 plakalı kamyonla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil takla atarken, kamyon da yan yattı.  

Kazada, kamyon şoförü Şadi Çoban’ın yanı sıra otomobildeki Hanım Ebru ve Murat İyigün, İbrahim ve Leyla Aslan yaşamını yitirdi. Otomobildeki Irmak ve Fatma Aslan ile Mustafa ve Münevver İyigün de yaralandı. Yaralılar, Emirdağ ve Çifteler’deki hastanelerde tedaviye alındı.

04 Eyl 2016 - 19:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber