Facebok'tan iş vaadiyle kandırıp tecavüz etti

İzmir’de, Facebook üzerinden temas kurduğu iki kadını iş vaadiyle kandırarak tecavüz ettiği öne sürülen 32 yaşındaki Selçuk G. polis tarafından yakalandı. 55 ayrı suçtan aranması bulunan Selçuk G., sevk edildiği adliyede tutuklandı

GEÇEN ay iki hafta içinde meydana gelen iki ayrı olayda; ilk olarak A.S. adlı kadın; Facebook üzerinden ’şehirler arası bir otobüs firmasında çalışacak kadınlar aranıyor’ ilanı üzerine temas kurduğu Selçuk G. ile görüşmek için Konya’dan İzmir’e geldiğini, buluştuğu adamın kendisini eve götürüp tecavüz ettikten sonra 800 lirasını gasp ettiğini belirterek polise başvurdu.

İkinci benzer olayda ise S.A. adlı kadın kendini otobüs firması yetkilisi olarak tanıtan Selçuk G. ile temas kurduğunu, yine Konya’dan İzmir’e iş görüşmesi için geldiğinde bu kişinin tecavüzüne uğradığını ve cep telefonunun gasp edildiğini anlatarak polise başvurdu.

İki şikayet üzerine şüphelinin eşkalini belirleyen, ardından adresini tespit eden polis, geçen cumartesi günü operasyon düzenledi. Yakalanan Selçuk G., gözaltına alındı. Yapılan araştırmada 55 ayrı suçtan aranmasının bulunduğu ortaya çıkan Selçuk G., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

09 Eyl 2015 - 12:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber